Beregn prisen på trykning og opsætning af din bog

Her kan du finde vejledende priser på lige den bog, du ønsker at udgive. Det kan give dig et indtryk af, hvad det vil koste at få trykt en bog. Er du i tvivl om noget i udregningen, så ring endelig til forlaget - tlf. 8853 6650.
Trykværkets forlagsekspedition er obligatorisk og koster 1.875 kr. oven i de øvrige priser på tilkøbte ydelser, f.eks. redaktørvurdering eller redaktionel og sproglig assistance.  Se disse under Prisliste. 

Inden vi indgår et reelt samarbejde, udarbejder Trykværket en Forfatteraftale eller Udgivelsesaftale, som indeholder budget og konditioner for bogen. Når du har underskrevet aftalen og sendt den til Trykværket (post@trykvaerket.dk), modtager du en faktura på halvdelen af beløbet, som skal betales med det samme. Den anden halvdel af beløbet, 2. rate, betales, når bogen er trykt, og du modtager en faktura på denne rate.
Vi aftaler nærmere forud, hvad Forfatteraftalen skal indeholde af assistance fra forlagets side - og hvordan samarbejdet skal forløbe.

Husk du også kan få udgivet dit manus som ebog. Det koster fra 990 kr. oven i prisen for den fysiske bog.

Bemærk: Alle priser i beregneren herunder er INKLUSIVE moms.
De med * markerede felter skal
udfyldes.

0
1. Manus leveres i Word-format 2. Manus leveres i ét dokument, korrekturlæst og med al tekst i korrekt rækkefølge. Hvis det ikke er korrekturlæst, vil vi anbefale, det sker først - evt. gennem Trykværket. 3. Manus er ensartet formateret med ”typografier” i Word (overskrifter/normal/fremhævet - indryk eller ej v. nyt afsnit etc.)
Her skal du vælge, om din tekst i bogen skal være en- eller tospaltet.
Til bøger med ren tekst bruges som regel 90g og 100g papir, hvorimod børnebøger og bøger med mange billeder og illustrationer ofte trykkes på kraftigere papir. Hvid Offset er meget hvidt papir, mens Munken Cream er en knækket hvid, der giver mindre genskin. Singlemat ligger midt imellem, er kraftigere og derfor også dyrere.
Her skal du angive, hvor mange sider din bog har. Hvis du har sat din tekst op i Word, skal du regne med en omregningsfaktor, der hedder 1,7. Dvs. at 100 Wordsider bliver til ca. 170 bogsider.
Du har valgt en sort-hvid bog og her skal du så blot angive hvor mange farvesider, der EVENTUELT er i din ellers sort-hvide bog.
Her skal du angive hvor mange bøger, du ønsker at få trykt.
Her skal du angive det format, din bog skal have. De første tal er bredden, de sidste er højden.
Hvis du ønsker, at omslaget om din bog skal have et beskyttende lag, skal du angive det her.