Animatus

Philip M. Emrus er taget på en sidste rejse til Firenze. Den verdenskendte palæoantropolog er lige så skarp og åndsfrisk, som han altid har været. Men kroppen er gammel, og helbredet skrøbeligt efter at have levet et langt og rigt liv. Emrus ved tiden er ved at rinde ud for ham, og det havde han egentlig affundet sig med.

Men en bekendt fra fortiden har sat ham stævne her i renæssancens oprindelsessted. En bemærkelsesværdig kvinde fra fortiden ønsker at give ham et tilbud, der kan forandre alt.

Det er et dristigt tilbud, der ikke alene kan redde ham, og give ham en ny chance i livet. Det er også et tilbud, der vil rokke ved manges opfattelse af, hvad det vil sige at være menneske. Emrus kan genvinde livets gave, men også vende op og ned på mange indgroede forestillinger om det levede liv. Det vil udfordre manges opfattelse af grænser, og hvor langt mennesker egentlig har ret til at gå med at bestemme over deres egne liv.

Genre: 

Pris: 

250,00 kr.

ISBN: 

9788793709225

Forfatter

Ian von Hegner

Ian von Hegner er astrobiolog, filosof og futurist med dybtgående interesser indenfor evolution, kosmologi, erkendelsesteori og historie. Han har bl.a. arbejdet med protocells, cellulær foryngelse samt erkendelsesteori, og endvidere udviklet positionen ’heroical apatheism’.

Han har publiceret artikler i internationale tidsskrifter samt bøger om videnskabens afgørende rolle som kulturbærende faktor og dens erkendelsesmæssige betydning i menneskehedens fortid, nutid og fremtid.