Arbejdsliv for Begyndere - hvad de andre ikke fortæller om

Hvordan kommer man godt ud i arbejdslivet? Bogen er primært til unge, der skal forholde sig til et nyt afsnit i deres liv, som handler om at uddanne sig, finde job og være på en arbejdsplads.

Arbejdsliv for begyndere, skrevet af Birgitte Asmussen, handler om at leve op til et samfunds normer og krav, og samtidig bevare sig selv og kunne håndtere usikkerhed og tvivl. Bogen er fyldt med inspirationer, opmuntringer og utraditionelle meninger. Uanset om du ”går den lige vej” eller om du synes, det er vanskeligt, overhovedet at FINDE vej, så er der noget at hente. Bogen er baseret på Birgitte Asmussens personlige holdninger og erfaringer, samlet op fra foreløbig 35 års arbejdsliv på masser af virksomheder i forskellige brancher.

Arbejdsliv for begyndere tilbyder modspil og medspil, viden og indsigt, og den indeholder undervejs en del ”opbremsninger”, hvor læseren kan få lejlighed til at tage stilling, mærke efter og finde sine egne svar. Bogen er delt i to – første del sætter lys på læseren selv, de overvejelser og usikkerheder, ønsker og drømme der kan være. Denne del kan du især have glæde af, hvis du synes, det er vanskeligt at finde vej ind i arbejdslivet.
 Anden del har fokus på virksomhederne, og fortæller om, hvordan disse er at arbejde i.

Hvad kan man kigge efter, hvis man vil vide lidt om, hvor man kan komme til at trives godt? Denne del er især brugbar, når du gerne vil vide, hvad du kan vælge arbejdsplads efter.
 Bogen giver ikke svar og løsninger – dem har læserne selv.

Læs uddrag på bogens hjemmeside: www.arbejdslivforbegyndere.dk.

11 prøvelæsere har hver især set dele af bogen. De siger bl.a.:

”... skrevet i en fin flydende tekst, som er sjov at læse. Den giver stof til eftertanke, specielt for dem som er usikre på sig selv” (Laust, 23 år)

”...bare det jeg har læst har været spækket med ny viden og har fået mig til at åbne øjnene og egentlig se tingene på andre måder...” (Mathias, 18 år)

”Jeg synes at det virker som en super god bog, som jeg vil glæde mig til at se helt færdig” (Anna, 16 år)

”Jeg synes at det var interessant selvom jeg ikke føler at det er noget der er så relevant for mig endnu. Men jeg fik lyst til at læse videre fordi, at jeg ved at det er nogle af de overvejelser jeg skal gøre mig i fremtiden” (Filip, 21 år)

”Begge kapitler er yderst interessante, og der kommer hele tiden nye input, man enten ikke kender til, eller ikke har tænkt over. Specielt historie-indblikket... er super at have i baghovedet (Anna, 19 år)

”Bogen er skrevet anderledes end andre bøger (mere personligt), hvad også giver en hel ny perspektiv på det hele, og man lærer i hvert fald noget nyt. Det føles som en ”ven”, der vejleder dig igennem” job-livet”...” (Brian, 15 år)

 

 

Genre: 

Pris: 

98,00 kr.

ISBN: 

9788793063075

Forfatter