Celestial

Victor Dibus er anerkendt, vellidt og respekteret af de fleste. Hans intelligens, evner og gode udseende overgås kun af en endnu mere imødekommende og sympatisk personlighed. Med en succesfuld forskningskarriere indenfor astrobiologi kørende, et trygt bagland med familie, samlever og bekendte, tyder alt på en fremtid lige så strålende som nutiden. 

Men Victor Dibus bærer også på en hemmelighed. Der er mere ved ham end der møder øjet. Victor er også noget andet, noget mere. For mange år siden fortalte hans forældre ham noget skelsættende. Og denne hemmelighed, hvis den kommer til verdens kendskab, kan true med ikke alene at vende op og ned på hans egen harmoniske tilværelse, men også på menneskehedens egen fremtid.

Menneskeheden er en fantastisk art, der er kommet så langt. Men er den parat til hvad han ved? Vil den se hvad han tilbyder som vidunderligt, eller som en trussel?

Da hemmeligheden en dag omsider kommer frem, reagerer mange med chok, og linjerne deles skarpt op. Politikerne polemiserer, humanisterne debatterer, lægfolk diskuterer, og videnskabens udøvere forklarer. Men er der nogen der vitterligt lytter til hinanden.

Vil den civiliserede verden underminere sit eget demokratiske grundlag ved at tage udgangspunkt i fortidige menneskesyn? Eller vil den stå fast og se fremad uanset følgerne?

 

 

Genre: 

Pris: 

250,00 kr.

ISBN: 

9788793709119

Forfatter

Ian von Hegner

Ian von Hegner er astrobiolog, filosof og futurist med dybtgående interesser indenfor evolution, kosmologi, erkendelsesteori og historie. Han har bl.a. arbejdet med protocells, cellulær foryngelse samt erkendelsesteori, og endvidere udviklet positionen ’heroical apatheism’.

Han har publiceret artikler i internationale tidsskrifter samt bøger om videnskabens afgørende rolle som kulturbærende faktor og dens erkendelsesmæssige betydning i menneskehedens fortid, nutid og fremtid.

Andre bøger af samme forfatter

Animatus

250,00 kr.

Philip M. Emrus er taget på en sidste rejse til Firenze. Den verdenskendte palæoantropolog er lige så skarp og åndsfrisk, som han altid har været.