Da Knud kom ud

En lærerig bog til børn om krop, graviditet og fødsel i øjenhøjde. Da Knud kom ud er skrevet af Jesper Manniche og Susanne Warming og handler om graviditet og fødsel som en fantastisk oplevelse, hele familien kan være en del af. 

Med en helt naturlig tilgang til fødslen ønsker vi med Da Knud kom ud at guide børn igennem graviditet og fødsel med fokus på de meningsfulde og gode processer, der sker i kroppen undervejs. Bogen kan læses for børn i alle aldre, og de vil få noget ud af det på hver deres niveau. Der er dels viden om kroppen, og bogen er krydret med lidt humor og sjov leg med ord. Dog ikke mere end de helt små børn også kan få glæde af den. Bogen tager udgangspunkt i en hjemmefødsel. Men da processen er den samme uanset fødested, så mener vi bestemt også, bogen kan være med til at bringe gode snakke i familier, hvor fødslen planægges til at foregå på et hospital.

Med Da Knud kom ud ønsker vi ikke kun at fortælle en sød historie til kommende store søskende. Vi ønsker med bogen at give både børn og forældre indsigt i fødslens fantastiske verden og indblik i, hvordan kvinden på en god måde kan arbejde med - og ikke imod - ved fødslen. Det betyder uendeligt meget, hvordan vi betragter fødslen. Når vi ser den, som den virkelig er - en naturlig proces, så vil fødslen også forløbe som sådan i langt de fleste tilfælde. Her er altså en børnebog, der lærer børn om fødsel, krop, sind og kærlighed og samtidig giver små oplysninger til moderen, som kan hjælpe hende til en positiv fødselsoplevelse. For fødsler er som udgangspunkt en fest. Det er jo babys første fødselsdag!

 

 

Genre: 

Pris: 

199,00 kr.

ISBN: 

9788793063655

Lignende bøger

Forfatter