De gode MADoplevelser

De gode madoplevelser er værd at gemme på og huske. Både for samværet om tilberedningen og for stemningen, smagen og den fælles glæde. 

Et madfællesskab kan noget helt unikt, så det fejres med denne bog, som er en kogebog fyldt med nostalgi. Vi har samlet en række gode madoplevelser og minder indsendt af folk fra hele landet. Hver især deler de et madminde og en opskrift. At læse om andres oplevelser vækker minder om egne. Vi håber, det giver inspiration til at få skrevet nogle af madminderne ned eller delt dem, du har med et familiemedlem, en ven eller en, der står dig nær. 
Bogen indeholder også anekdoter og artikler, som trækker linjerne fra familiernes samling om spisning over madudflugterne i det grønne til folkekøkkener og nutidens forskellige fællesskaber fra madklubber til tilfældige menneskers fællesspisning på aftalte tidspunkter. Ud af dette opstår gode oplevelser, minder og venskaber.
Socialfoodclub står bag initiativet til bogen. Det er en forening, som sætter fokus på madfællesskaber, som vokser livligt frem i disse år. Foreningens mål er netop at medvirke til at skabe nye fællesskaber, oplevelser og minder ved at være fælles om madlavning og det at spise sammen. Socialfoodclub laver madprojekter og madarrangementer for både børn, unge og voksne.
Bogen er blevet til med støtte fra Tørsleffs og har forord af kokken Claus Holm.

Genre: 

Pris: 

170,00 kr.

ISBN: 

9788793709065

Forfatter