Elena - Amore - Elena

Elena - Amore - Elena sprudler af livsbekræftende kærlighed og erotik

Italienske Elena giver danske Peter et lift, da han i sommeren 1970, temmelig planløst, blaffer rundt i Italien. De to næsten fuldvoksnes møde udvikler sig fra spontan sympati til et varmt og meget erotisk forhold. 

Elena og Peter holder en intens sommerferie sammen og mødes endnu en gang i slutningen af året med hver deres forventninger til fremtiden. De udfordrer tidens normer. Og de soler sig og bader i deres fælles frisind og i deres fælles erotiske glæde.

Elena - Amore - Elena er fuld af inspirerende frihed og sanselig livsappetit. Fuld af eufori og sextase. Bogen emmer af østrogen og testosteron. Alt sammen i en personlig, kulturel og politisk brydningstid. I et eksplosivt krydsfelt mellem varm idealisme og nøgtern realisme.

Elena - Amore - Elena er en intens oplevelse for alle sanser. Den er fuld af empati og underfundig charme.

Bogen er skrevet til DIG og den, DU elsker. Plus til den, du vil elske med.

Genre: 

Pris: 

149,00 kr.

ISBN: 

978-87-94058-04-9

Lignende bøger

Mesterlære

169,00 kr.

Erotik og sex er evigt eksisterende og kilder til store sanselige oplevelser for dem, der griber chancen for livgivende eventyr.

Mesterlære II

169,00 kr.

Mesterlære begejstrede mange læsere, og Mesterlære II er derfor skrevet for at følge op på det store behov, der har vist sig for erotiske fortællinger fra BDSM-miljøet.

Forfatter