Forstå dine medarbejdere

Medarbejdere vil gerne forandringer

”Forandring handler om at forstå dem, der skal forandres” har Rikke Hertz, spirituel erhvervs- og organisationsrådgiver, udtalt efter at have læst bogen ”Forstå dine medarbejdere - Succes med forandringer er ikke et uheld”.

 

”På trods af mange års fokus på forandringsledelse, oplever mange virksomheder fortsat at op imod 70% af deres forandringstiltag ikke lander som planlagt,” siger forfatteren til bogen, Tina Pakula, der selv har oplevet mange forandringer gennem mere end 20 år i en stor nordisk forsikringskoncern.

Bogen er en ny fagbog til alle mellemledere. ”Der er kommet meget ny hjerneforskning til de seneste år, og al den nye viden skal vi udnytte. Samtidig viser undersøgelser, at danskerne i stigende grad er udfordret på deres mentale sundhed, og at stress og symptomer på depression, angst og søvnløshed er steget voldsomt de senere år. Disse udfordringer skal virksomhederne også tage højde for, hvis de vil skabe resultater for fremtiden,” mener Tina Pakula.

En praktisk guide

Med udgangspunkt i en nyudviklet forandringsmodel, DASE-modellen, er bogen en praktisk guide til, hvordan ledere skaber forandringsledelse på topniveau. Gennem mere end 50 eksempler og værktøjer bliver lederne klædt på med de kompetencer, som i dag er nødvendige for at lykkes som forandringsleder.

”Meget forandringsledelse foregår i dag ud fra teorier og forandringsmodeller, som blev udviklet tilbage i 90’erne, f.eks. brugen af ’brændende platform’”, siger Tina Pakula og fastslår: ”Medarbejdere vil gerne forandringer, men mange ledere mangler dybtgående forståelse for deres medarbejdere. Det er derfor ikke forandringerne, der er problemet, men måden de håndteres på.”

Danmarks første eksaminerede EFTMR Terapeut

Udover Tina Pakulas debut som forfatter, så bliver hun 7. maj 2019 den første eksaminerede EFTMR Terapeut. En helt ny sundhedsfaglig uddannelse i Danmark, som arbejder med teknikker indenfor energipsykologi. En uddannelse, som er bragt ind i bogen i form af indsigt og forståelse af hjernens og kroppens indre univers. Se mere om uddannelsen på www.energipsykologidanmark.dk

Findes også som ebog.

Genre: 

Pris: 

299,00 kr.

ISBN: 

978-87-93709-28-7

Lignende bøger

Forfatter

Tina Pakula

Tina Pakula har mere end 20 års erfaringer med forandringer og udvikling i den finansielle sektor. I forskellige roller har hun både deltaget, bidraget, udviklet og styret utallige forandringstiltag på alle niveauer. Med udgangspunkt i en stor nysgerrighed har hun igennem årene søgt svar på, hvorfor det er så svært at lykkes med implementering af forandringer. Via uddannelse til Energipsykologisk Master Terapeut har hun fået ny indsigt og større forståelse for menneskets natur og indre univers, og hun mener nu at have fundet nøglen.