Fra modtager til medtager

Kommunikation fra afsender til modtager har ændret sig - især efter sociale mediers indtog i Danmark. Det betyder, at den måde, interesseorganisationen og kommunikatøren skal kommunikere på, også har ændret sig, hvis de vil have resultater. Du skal udnytte de muligheder, sociale og digitale medier giver, fordi det er den optimale måde at smøre tandhjulene i dine klassiske kommunikationsdiscipliner, så du får effekten.

Fra Modtager til Medtager undersøger til bunds, hvad der sker, når modtageren er blevet så passiv foran tv-skærmen og i sin avislæsning, at der skal langt mere til for at flytte målgruppen til handling. Undervejs ser bogen ind i et ændret mediebillede, hvor modtageren skal motiveres til at være medtager med muligheden for at stikke hånden helt ind i din kommunikation. Det betyder, at talen, pressemeddelelsen, pressemødet, tv-interviewet, salget, mødet med politikeren og flere andre discipliner skal understøttes med de bedste greb fra sociale og digitale medier for at lykkes.

 

Bogen findes også som ebog, som købes via menupunktet E-bøger ovenfor.

 

Anmeldelse fra Danske Kommuner - følg linket: http://www.danskekommuner.dk/Boganmeldelser/2020/Den-lille-rode-for-kommunikationsfolk/?fbclid=IwAR0w_Xiaj0E0oxWw05DtvjponGBctv2Yi0fzxGBuViDpAum-sHwApiLLuDg

 

Genre: 

Pris: 

375,00 kr.

ISBN: 

9788793709737

Lignende bøger

Forfatter