Organjægerne

Peder Munch Hansens bog om en dansk chauffør, der forsvinder i Norditalien. Meget tyder på, at chauffør og lastvogn er blevet kidnappet og stjålet. Hvorfor? En ven til den forsvundne forsøger sammen med en journalist at finde chaufføren.

Det fører dem fra Norditalien gennem Ungarn, Polen og Litauen. Hele tiden dukker spor op, der peger mod, at det er mafiabevægelser i flere lande, der står bag kidnapningen, og har udviklet en stor illegal forretning med salg af organer. Først efter endnu en tur til Italien kommer de to forfølgere på sikkert spor af den forsvundne chauffør og organjægerne, der ikke skyr noget middel for at nå deres mål. Men det står også klarere og klarere for de to sporhunde, at der også er danskere indblandet i bortførelsen, som er organiseret af en international forbryderliga: Organjægerne.

Journalist Peder Munch Hansen, som debuterer som spændingsforfatter med denne roman, har beskæftiget sig med trafficking og international organhandel igennem de seneste år - og det kommer læserne til gavn i Organjægerne

 

 

Genre: 

Pris: 

99,00 kr.

ISBN: 

9788792893932

Lignende bøger

Bedrag

199,00 kr.

Fortsættelsen af Steen Harvigs anmelderroste bog Besat, hvor vi følger politiassistent Morten Krag

Forfatter