Vi har bragt jer til Jorden

- en science fiction fortælling for unge og voksne med interesse for universet. Den foregår i år 2021 og nogle år fremad. Carl fortæller om Johns fund af en sten med en slags arbejdstegning, som ad omveje giver John mulighed for at komme i kontakt med et rumvæsen, der fortæller, at et sammenstød mellem Jorden og en asteroide vil knuse Jorden. John bygger ud fra arbejdstegningen en flyvende tallerken, som han når at flytte ca 3000 mennesker med til en planet, som rumvæsener har udpeget som egnet.

Da asteroiden mod forventning rammer månen i stedet for jorden, får menneskene tilbuddet om at blive flyttet tilbage til jorden, og blandt andre flytter Carl tilbage. Her indser han langt om længe, at han har en enestående mulighed for at bevise, at der findes intelligente væsner ude i rummet. Et møde i FN ændrer fremtidsudsigterne for alle på jorden.

 

Genre: 

Pris: 

229,00 kr.

ISBN: 

9788793709140

Lignende bøger

Celestial

250,00 kr.

Victor Dibus er anerkendt, vellidt og respekteret af de fleste. Hans intelligens, evner og gode udseende overgås kun af en endnu mere imødekommende og sympatisk personlighed.

Forfatter

Carl O. Kloster

Født i 1948. I virkelighedens verden hedder forfatteren Gern, men han synes, det ser for mærkeligt ud på en bog, så han forandrede sit rigtige navn: Gern Carlo Kloster Nielsen lidt. Uddannet edb-programmør. Pensioneret 2013 - nu også forfatter.