Før du medudgiver - en guide til Trykværket

Trykværket hjælper dig med din udgivelse - ud fra dit behov for vores indsats. Det er, hvad vi kalder at medudgive. Uanset om du har brug for hjælp til næsten alle områder fra projekt til færdig bog eller kun nogle få, kan vi yde en professionel støtte til en meget lav pris.  
 
Trykværket er en platform, hvor det er gjort så let og overskueligt som muligt at udgive både trykte og e-bøger. Vælger du at sælge dine bøger gennem Trykværket, beholder du 75 % af nettoindtægterne.
 
Hvad koster det at udgive din bog, er sikkert et meget væsentligt spørgsmål for dig. Forståeligt nok. Du kan selv regne på det, hvis du ser på vores Prisliste - og under Produktion. Men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for en snak om de nærmere vilkår for udgivelse og pris på dit bogprojekt.
 
Selvom det kan være svært at komme med en helt eksakt pris på en bogudgivelse på forhånd, tilstræber vi størst mulig prisgennemsigtighed, så du hele tiden har overblik over, hvad du betaler for. Derfor kan du også helt uforpligtende beregne, hvad den bog, du har i tankerne, vil komme til at koste, lige som du har mulighed for at eksperimentere med et hav af formater, størrelser og papirtyper. Se mere under Produktion.
 
Trykværket  drives i samarbejde med Turbine Forlaget, hvilket er med til at sikre, at din bog er i professionelle hænder uanset dit behov for indsats.
 
Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler markedsføringsmæssig eller redaktionel sparring, har brug for ekstra korrektur eller leder efter en grafiker til at designe et indbydende omslag. 
 
Du kan også downloade Trykværkets katalog om, hvordan du medudgiver her