Priser på trykning og design af din bog

 

Her kan du uforpligtende for begge parter finde omtrentlige priser på lige den bog, du ønsker at udgive. Det kan give dig et indtryk af, hvad det vil koste at udgive en bog. Trykværkets forlagsekspedition er obligatorisk og koster 1.500 kr. oven i de øvrige priser. Se disse under Prisliste. 

Opsætning af indhold og omslag skal udregnes af trykkeriet, vi samarbejder med, før vi kender den korrekte pris på dette. 

Inden vi indgår et reelt samarbejde, udarbejder Trykværket en Forfatteraftale eller Udgivelsesaftale, hvoraf fremgår budget og konditioner for bogen. Når du underskriver den, modtager du en faktura på halvdelen af beløbet, som skal betales med det samme. Den anden halvdel af beløbet, 2. rate, betales, når bogen er trykt, og du har modtaget en faktura på denne rate.

Vi aftaler nærmere forud, hvad Forfatteraftalen skal indeholde af assistance fra forlagets side - og hvordan samarbejdet skal forløbe.

Husk du også kan få udgivet dit manus som ebog. Det koster fra 775 kr. oven i prisen for den fysiske bog.

Bemærk: Priserne er eksklusiv moms. 

 

0
Her skal du vælge, om din tekst i bogen skal være en- eller tospaltet.
Til bøger med ren tekst bruges som regel 90g og 100g papir, hvorimod børnebøger og bøger med mange billeder og illustrationer ofte trykkes på kraftigere papir. Hvid Offset er meget hvidt papir, mens Munken Cream er en knækket hvid, der giver mindre genskin. Singlemat ligger midt imellem, er kraftigere og derfor også dyrere.
Her skal du angive, hvor mange sider din bog har. Hvis du har sat din tekst op i Word, skal du regne med en omregningsfaktor, der hedder 1,7. Dvs. at 100 Wordsider bliver til ca. 170 bogsider.
Her skal du angive hvor mange bøger, du ønsker at få trykt.
Her skal du angive det format, din bog skal have. De første tal er bredden, de sidste er højden.
Hvis du ønsker, at omslaget om din bog skal have et beskyttende lag, skal du angive det her.