Også læger kan få kræft

Peter B. Paaske var som øre-, næse- og halslæge udmærket vidende om HPV og kræft, men at han selv skulle blive ramt af denne lidelse, var alligevel overraskende - og parkerede klar hans liv på standby. Forfatteren blev ramt af kræftsygdom i svælget forårsaget af HPV.

Findes som:
Forfatter:

Kommunikation fra afsender til modtager har ændret sig - især efter sociale mediers indtog i Danmark. Det betyder, at den måde, interesseorganisationen og kommunikatøren skal kommunikere på, også har ændret sig, hvis de vil have resultater. Du skal udnytte de muligheder, sociale og digitale medier giver, fordi det er den optimale måde at smøre tandhjulene i dine klassiske kommunikationsdiscipliner, så du får effekten.

Findes som:
Forfatter:
Benjamin Rud Elberth

Kvinderoman gør op med perfektionisme og selvopofrelse 

Freya lever med sin barndoms dæmoner under en overflade af tilstræbt perfektion. I et pligtskyldigt forsøg på at hjælpe sin nabo Jensen, som med sin uorden umiddelbart vækker Freyas afsky, vrede og medlidenhed, finder hun en sand ven. I mødet med Jensen opdager hun en trang og et mod til at gøre op med fortiden og bryde fri af den skyld, skam og overflade, der trækker tråde fra generationer tilbage.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Charlotte Overbeck

Siden indgangen til 00’erne har tv-landskabet ændret sig markant. Nye store kabelkanaler satte sig på en del af tv-markedet, og siden er streamingaktører på stribe kommet til for at få deres bid af kagen.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Bogen er udgivet af 16:9, et uafhængigt filmtidsskrift i samarbejde med VIA Film & Transmedia

Steen Harvigs 10. solo-krimi Bag masker tager afsæt i den græske ferieø Skopolos

Axel Q. Ortman er i slutningen af 40'erne, skilt for nylig og måske en person i krise. I hvert fald er han taget til den græske ø Skopolos for muligvis at begynde forfra eller for at undersøge en ung kvindes forsvinden - eller også er han blot en turist blandt flere på rejse til et sted, han ikke har været før.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Steen Harvig

"Er det dig, der er dum?”

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Karsten Højer

Fra Danmark til Down Under

I 1878 traskede en 14-årig knægt ud ad landevejene i Sønderjylland ud i verden - og han kom aldrig tilbage. Han søgte ’lykken’ og bedre muligheder for et godt liv væk fra det krigshærgede sønderjyske landskab.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Lars Graadal

Sex og graviditet tegnet og fortalt for børn

Hvordan opstår et liv? Og hvordan er det nu lige, at babyer kommer ind i maven? Og hvad sker der egentlig derinde i de ni måneder, en graviditet varer?

Disse og mange andre spørgsmål, børn kan stille eller undre sig over om tilblivelsen af børn, svarer jordemoder Susanne Warming og lærer Jesper Manniche på, mens grafiker Eva Flinch Gjedde illustrerer udviklingen i bogen: Da Finn kom ind

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Susanne & Jesper Warming & Manniche

Med en opvækst i et meget troende hjem med strenge regler og forbud tager Lærke hul på sit voksenliv, da hun bliver student.

Findes som:
Forfatter:
Inger E. Jeppsson

Med åbne øjne er både en digtsamling og en kunstbog med akvareller, begge kunstneriske udtryksformer fra Anders Halds hånd. Indsigtsfulde og udtryksstærke. En øjenåbner, rigt og smukt illustreret.

Man får lyst til at hænge bogen op på væggen, side for side.

Findes som:
Forfatter:
Anders Hald

Sider