Det kan være svært at se, hvem man taler med i disse dage, hvor mange bruger maske/mundbind og ca. 2/3 af ansigtet dermed er dækket.

Det giver selvfølgelig en vis usikkerhed i forhold til at afkode ansigtet f.eks. i forhold til, om personen smiler.

Noget kan der dog ses, da både øjne, øjenbryn, pande og ører ofte synlige, og her er der også en del information at hente.

Det er hvad denne lille bog handler om.

 

 

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Lene Greve

En meget velmenende udgivelse er Bogen om Selvmord af Sven Westergaard, som forsøger at give især unge med selvmordstanker mod til at leve livet videre, at finde nye veje til at genfinde sig selv og troen på, at det er værd at leve.

Selv fortæller han om baggrunden for at skrive bogen:

Findes som:
Forfatter:
Sven Westergaard

Et samfund uden kriminalitet? Det er utænkeligt – men kunne vi komme til at leve i et samfund med mindre kriminalitet, et samfund hvor vi ikke stjæler, slår, truer, ødelægger, snyder eller på anden måde forulemper hinanden i samme grad som tilfældet er i dag? Og hvad skal der til? Hvad kan der gøres? Hvad skal der gøres?

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Flemming Balvig

- en titel, som både kan tage pusten fra én på forhånd, men også skærpe nysgerrigheden, om der ligger nogle gode pointer for os, der gerne vil have et bedre liv. Troels Brink er ekspert i HNLP og NLP, og han vil lære os at bruge tanker og følelser til at styre signalerne fra os selv for at sætte mål for, hvordan vi vil leve vores liv - for at få det fantastisk.

Hvad gør du hver dag, som spænder ben for dig selv? Hvorfor styrer dit nervesystem dine tanker og følelser langt ind i voksenlivet? Hvordan erstatter du dårlige mønstre og frygt med nye mål og drømme?

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Troels Brink

Bogen ”Lyst – An Immersive Dining Experience” er et forsøg på at indfange den essens, som restauranten er rundet af: naturen med dens iboende foranderlighed og sanselighed. 

Findes som:
Forfatter:
Morten Kirk Johansen

Lagkage på afveje

Hvem skulle nu tro, at en lagkage kan flyve? Jo, jo, hvis man kommer til at bage en lagkagemotor ind i lagkagen, så kan der ske meget skørt for dem, der møder den på dens sprælske flyvetur.  

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Anders Foldspang

Terapiguiden gør valget nemmere

For mange nye klienter er markedet for psykoterapi uoverskueligt og forvirrende. Det er ikke nemt at have personlige problemer, men det burde ikke gøre det værre at forsøge at løse dem. Når du læser Terapiguiden, tager du kørekort til psykoterapi og bliver godt klædt på til at gå direkte i gang med din terapi.

Findes som:
Forfatter:
Sebastian Zinglersen

Elena - Amore - Elena sprudler af livsbekræftende kærlighed og erotik

Italienske Elena giver danske Peter et lift, da han i sommeren 1970, temmelig planløst, blaffer rundt i Italien. De to næsten fuldvoksnes møde udvikler sig fra spontan sympati til et varmt og meget erotisk forhold. 

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Peter Kovács

Er veganere fanatiske eller mangler kødspisere empati?

Bogen ”Men vi har jo altid spist kød!” har den aktuelle debat omkring veganisme og kødspisning som omdrejningspunkt. Forfatteren, Niels Kristian Kragh, har skrevet bogen i høj grad, fordi han ser et behov for en mere dyreetisk vinkel på at sadle om fra kødspisning til plantebaseret fødevarer. Bogen introducerer derfor de idéer, der ligger til grund for dyrs rettigheder og forklarer, hvorfor disse idéer har relevans i dag. 

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Niels Kristian Kragh

En finurlig dagsaktuel beretning om, hvad forfølgelse og krig gør ved mennesker. Vi følger kunsthåndværkeren Ho Ho, der var flygtning på grund af sin aktive modstand mod nazismen i 1930’ernes Tyskland.  Han havde efter sin flugt forsøgt at skabe sig et eksistensgrundlag for sin familie i København med produktion af legetøj og ved at spille marionetteater.

Findes som:
Forfatter:
Steen Horster

Sider