”Da Knud kom ud…” er blevet ovenud godt modtaget. Rigtig mange har fundet, bogen er et brugbart redskab. Mange har også udnævnt den til at være ” et must-have” ved enhver hjemmefødsel med tilstedeværende søskende.

Som jordemoder møder man også familier i Danmark, som ikke har dansk som modersmål, men som stadig vil kunne bruge bogen.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Jesper Manniche Susanne Warming

En sen nattetime er en bilist på vej fra København til sit sommerhus på Røsnæs. Han er næsten fremme ved huset, da han pludselig får øje på en kvinde, der skrigende og gestikulerende vakler rundt midt på vejen. Han standser, stiger ud af bilen og forsøger at få kontakt med kvinden, men det lykkes ikke. Chokeret får han bragt hende hjem til sin bolig, men heller ikke her er det muligt for ham at skabe kontakt...

Hvem er hun? Hvad har hun været udsat for?

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Steen Harvig

Hvordan kan vi sikre, at vi er effektive både i jobbet og privat hele tiden - uden at risikere at komme i ubalance og blive stresset?

Få styr på dit liv, bliv i stand til at tøjle stress og ubalance. Enkle regler og retningslinjer for dit liv kan skabe et overblik og en energi, som gør dig i stand til at trives godt, blive kreativ og i balance.

Findes som:
Forfatter:
Arne Holst

MARERIDT – gå væk !

Alle forældre har prøvet det: En datter eller søn skal have den store omfavnelse og tryghed hos mor og far, når søvnen er endt i et mareridt.

Mareridt er en normal del af et barns udvikling. Heldigvis kan vi hjælpe vores børn og sørge for, at mareridt bliver mindre skræmmende og hjælpe dem til at blive mindre bange.

Findes som:
Forfatter:
Lise Andersen

Danske Kvinder i Mellemøsten er en portrætbog om otte danske kvinders liv forskellige steder i Mellemøsten. Personligt og ærligt fortæller kvinderne om glæderne og udfordringerne i deres liv, og om de livsbegivenheder, der førte dem til Mellemøsten.

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Iben Bjørgulf Antonsen

En ungdomsroman om krig, ondskab, venskab og kærlighed

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Peter Kramhøft

Aquatiques er det franske begreb for ”det, der relaterer til vand”. I bogen er vi i sandhed i og under vand. I en serie fotografier taget med undervandskamera i både hav, sø og diverse pools møder vi ”en ubestemmelig underverden, hvor skygger bliver til lys og lys til mørke.” Ordene er fra forordet, skrevet af tidligere leder af Museet for Fotokunst i Odense, Finn Thrane. Han skriver videre: ”Der er vandnymfer omkring os, tilsyneladende mange og forskelligartede, legende, tumlende som delfiner, nogle med slanke grønligt lysende lemmer andre tungere og bulede…”

Genre:
Findes som:
Forfatter:
Jørgen Johansson

„Jeg har ikke skrevet bogen for at forsvare Japan - og heller ikke for at fordømme Japan. Ingen af delene er min opgave. Jeg har som journalist sat mig for at beskrive, hvad jeg ser.

Min bog udtrykker en skarp kritik af, men også en forklaring på, at Japan ikke har fået bearbejdet sin krigshistorie ordentligt, og at mange japanere er vokset op med kun at møde en tilfældig og selektiv version af sandheden om landets egen krigshistorie. Det betyder, at krigshistorien stadig er en alvorlig belastning for Japan i forhold til nabolandene - i kontrast til Tyskland.

Findes som:
Forfatter:
Asger Røjle Christensen

I mere end et halvt århundrede har Hans Christian Rylander udfoldet sig både på lærred, i grafik og skulptur og i kunstpolitikken i Danmark. Og nu foreligger endnu et markant værk fra og om Rylander, et bogværk på over 2 kg.

Genre:
Findes som:
Forfatter:

Attentatet hvor alt går galt

SS-Obergruppenführer Reinhard Heydrich er konstitueret rigsprotektor i Böhmen og Mähren. Heydrich holder protektoratet i et jerngreb. Han føler sig sikker på sin position, ingen i protektoratet tør angribe ham. Han har en høj status i det nazistiske hierarki. Han er Hitlers yndling, fremtiden tegner lys.   

Men 27. maj 1942 udsættes Reinhard Heydrich for et attentat, da han kommer kørende i bil på vej mod slottet Czernin.

Findes som:
Forfatter:
Per Schmidt & Frank Dallgaard

Sider